Vabilo k sodelovanju

Spoštovani gostje, dragi kolegi in študentje,

Vabimo vas, da se nam pridružite kot aktivni udeleženec s prispevkom ali kot slušatelj na V. MIB mednarodni strokovni konferenci na temo izobraževanja nadarjenih in razvoja potencialov pri otrocih. Konferenca bo potekala v virtualnem okolju, od 19. – 20. 11. 2020. Veseli bomo posredovanja vabila ostalim morebitnim zainteresiranim.

V okviru konference bomo organizirali tudi linijo predavanj v slovenskem jeziku.

Osnovna tema konference je usmerjena v didaktiko in metode dela z otroci od vrtca do srednje šole: individualizacija in diferenciacija, motivacija otrok za spodbujanje njihovih potencialov, priprava vzgojno izobraževalnih vsebin za razvoj potencialov pri otroku.

Glavne teme:

Konferenca ponuja predavateljem možnost aktivnega sodelovanja s prispevkom in s predstavitvijo le tega, na podlagi raziskav in izkušenj, v formatu:

Za vse formate, je oddaja povzetka prispevka (abstract) potrebna do 25. oktobra 2020. Povzetek prispevka mora biti v angleškem jeziku.

Oddaja celotnega pripevka je potrebna do 8. novembra 2020. Prispevek je lahko tudi v slovenskem jeziku.

Povzetek/abstract mora obsegati od 200 do 500 besed. Celoten prispevek naj obsega od 2000 do 3000 besed.

Najprej bo oddani povzetek pregledal programski odbor konference ter preveril njegovo ustreznost glede na konferenčne teme in skladnost metodologije. Avtorji bodo prejeli potrditev do 25. oktobra 2020. Do 8. novembra 2020 morajo avtorji pripraviti celoten prispevek.

Podrobna navodila in smernice o postopku priprave in oddaje celotnega prispevka ter povzetka/abstracta prispevka so na voljo na  oziroma so v slovenskem jeziku navedena spodaj.

Navodila za oddajo prispevka

Vsi avtorji morajo oddati svoje povzetke z uporabo našega portala za nalaganje vsebin.

Oddaja prispevka se začne z oddajo povzetka.

Za oddajo povzetka morate biti prijavljeni v spletni portal. Če še niste prijavljeni se vam bo prijavni obrazec prikazal avtomatsko.

Če še niste registrirani na našem spletnem portalu, potem se lahko registrirate z uporabo povezave "SIGN UP" na dnu prijavnega obrazca. Če ste pozabili vaše geslo lahko uporabite povezavo "FORGOT PASSWORD?", ki je ravno tako na dnu prijavnega obrazca.

Po uspešni prijavi boste morali izpolniti naslednja polja za uspešno oddajo povzetek:

Strinjati se morate tudi z  (Izjava o etiki objave in zlorabi objav).

Prosimo, še enkrat preverite informacije, ki jih boste posredovali.

S klikom na "Submit" (pošlji) nam boste posredovali informacije. Prejeli boste elektronsko sporočilo, ki vsebuje podatke, navedene zgoraj. Kontaktirali vas bomo po pregledu vaših podatkov in navodili za pošiljanje celotnega prispevka.

Vsi predavatelji vsakega sprejetega prispevka se morajo registrirati na konferenco (), da so avtorji lahko vključeni v končni program konference.

Navodila za pripravo prispevka

Sledeče informacije služijo kot smernice za pripravo prispevka in služijo kot model končne oblike prispevka. Prosimo, preberite in upoštevajte navodila, saj le tako lahko zagotovimo, da bo prispevek pripravljen za tisk.

Pred oddajo vašega prispevka prosimo pazljivo preberite in lektorirajte vaš prispevek.

Prispevek mora biti pripravljen v orodju MS Word. Prisepvki ne smete posredovati v PDF obliki in v kompresirani obliki.

Prispevek mora biti pripravljen upoštevajoč spodnja navodila:

Končni pregled preden naložite prispevek na spletno stran: